Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2016 - 17:48 Yorum: 0

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Parsak’tan CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyareti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Artvin'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetinin teröristlerce silahlı saldırıya uğraması...

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Parsak’tan CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyareti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Artvin'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetinin teröristlerce silahlı saldırıya uğraması nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek olayın çok yönlü olarak araştırılması gerektiğini söyledi

Artvin'e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında PKK'lı teröristlerin saldırısına uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetinin yaşadığı olay nedeniyle MHP Heyeti tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ve MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

"Olay çok yönlü araştırılmalı"

Terör saldırısının aydınlatılması gerektiğini söyleyen MHP Milletvekili Mehmet Parsak ise, "Bu menfur saldırı sadece CHP'ye değil ülkemize karşı yapılmıştır. Terörün dini, milleti, mezhebi olmaz. Bu alçak teröristlerle sonuna kadar mücadelemizi sürdürmeliyiz. Sayın Kılıçdaroğlu başta olmak üzere herkese geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz. Ayrıca bir askerimizin şehit olması acımızı daha da artırmıştır. Allah rahmet eylesin" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle MHP heyetine teşekkür eden CHP İl Başkanı Demirkırkan, "Son dönemde terör olayları nedeniyle ülkemiz büyük acılar yaşamaktadır. Her gün şehit haberleri nedeniyle yüreklerimiz sızlıyor. Böyle bir dönemde Genel Başkanımıza yapılan saldırı bizi çok üzdü. Ancak terör olayları sonrası ülkemizde siyasi partiler arasında yaşanan olumlu hava tek teselli noktamızı oluşturuyor. Terör saldırısında şehit olan askerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber