Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Yerel 10 Eylül 2016 - 10:08 Yorum: 0

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya’nın Kurban Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, "Yüce Türk milletinin yaşanan ağır ve kasvetli günlerin son bulduğu bir bayram yaşamasını...

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya’nın Kurban Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, "Yüce Türk milletinin yaşanan ağır ve kasvetli günlerin son bulduğu bir bayram yaşamasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Aziz vatanımız yüreklerin kanadığı, kınalı kuzuların şahadetinin ardından gözyaşlarının sel olduğu günlerden geçerken Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Ne ilginçtir ki, bu yıl bu mübarek bayramın başlangıcı yüreklerimizde derin acılar bırakan 12 Eylül 1980 ihtilalinin yıldönümüne denk geldi. Yüce Türk milletinin yaşanan ağır ve kasvetli günlerin son bulduğu bir bayram yaşamasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Şüphesiz milli ve dini bayramlarımız insanlarımızın birbirine kaynaştığı günlerdir. İdrak edeceğimiz Kurban Bayramımızın da, ellerimizin yardımlaşma ve dayanışma adına sımsıkı tutulduğu, kardeşliğin doruklaştığı günlere vesile olmasını diliyorum. Her türlü olumsuzluğun geride kaldığı bayramlar kutlamak en büyük dilek ve isteğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ankaralı hemşehrilerimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı tüm içtenliğimle tebrik ediyor, nice bayramlara ulaşmayı Yüce Allah'tan diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber