Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Kasım 2017 - 15:33 Yorum: 0

MHP Aydın İl Başkanlığı Yarışına ‘Gayret’ geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığı'nın yarın yapılacak il kongresinde Gayret Önder de adaylığını açıkladı.

MHP Aydın İl Başkanlığı Yarışına ‘Gayret’ geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığı'nın yarın yapılacak il kongresinde Gayret Önder de adaylığını açıkladı. Parti tabanından yetişen Gayret Önder, seçilmesi halinde teşkilatı kucaklayıp partiyi hak ettiği yere taşıyacağına inandığını söyledi.

Adaylığını Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin onayını alarak açıkladığını ifade eden Gayret Önder, il başkanlığına atama ile gelen Levent İlter ile yarışacak. Başbuğ Alparslan Türkeş'in yolunda kutlu bildikleri davanın devamı için hangi şart ve koşulda olursa olsun bir nefer gibi çalışacaklarını belirten Gayret Önder, 25 Kasım Cumartesi günü Efeler Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan MHP Aydın il teşkilatının olağan kongresinde aday olduğunu belirterek partililerinden destek istedi. Gayret Önder, rekabet için değil ülkücüleri kucaklayıp bir arada toplamak için aday olduğunu belirterek "Kongremizi kardeşlik ve ülküdaşlık hukuku içinde yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber