Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:38 Yorum: 0

MHP Aydın Üst Kurul Delegeleri Akşener’in Ziyaretini Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Üst Kurul Delegeleri, MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in 7-8 Mayıs tarihlerinde Aydın'ın Efeler, Nazilli ve...

MHP Aydın Üst Kurul Delegeleri Akşener’in Ziyaretini Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Üst Kurul Delegeleri, MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in 7-8 Mayıs tarihlerinde Aydın'ın Efeler, Nazilli ve İncirliova ilçesinde yaptığı ziyaretlere ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Üst Kurul Delegeleri Birol Özsoy, Gürşat Kale, Haluk Alıcık, Hasan Hüseyin Eren, Hasan Nergiz, Hayri Güleç, Mehmet Yavuz, Menderes Aksoy, Muhammed Ali Künkçü, Mustafa Dönger, Mustafa Gökçe, Mustafa Seven, Ömer Gürhan Kılıç, Ömür Uzun, Saim Ulutaş, Turgut Gökçen, Yakup Türker ve Yusuf Vural imzasıyla yapılan açıklamada; "Türkiye hepimizin malumu olduğu üzere zor günler geçiriyor. Terör bir yandan her gün canımızı acıtırken, ekonomimiz dar boğazda. Dış politikamız Ortadoğu'da boğulurken, saray darbesiyle başbakanlar değiştirilmekte. Ülke olarak huzura, umuda, tebessüme hasretiz. İşte tam da böyle bir ortamda 7-8 Mayıs günleri Aydın'ımız için bir umudun başlangıcı oldu. İzmir'de onbinlerce kişinin katıldığı ihtişamlı bir mitingin ardından ilimize gelen Sayın Meral Akşener Hanımefendi, hepimizi pozitif enerjisiyle kuşattı. Aydın merkezinde gerçekleştirdiğimiz yemek, Nazilli ve İncirliova belediyelerimizin birbirinden güzel organizasyonları hepimize yeni bir şevk ve heyecan kattı. Bizlere bu mutlu hafta sonunu yaşatan başta Sayın Meral Akşener Hanımefendi olmak üzere, bütün organizasyonlarımıza coşkuyla katkı veren Aydınlı hemşerilerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, fedakarca her ayrıntıyla titizlikle ilgilenen, maddi-manevi desteklerini esirgemeyen gönüllü kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber