Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Aralık 2014 - 13:43 Yorum: 0

MHP Bünyan İlçe Başkanı Yalçın, güven tazeledi

KAYSERİ (AA) - MHP Bünyan İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi yapıldı.MHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye, MHP Grup Başkanvekili...

MHP Bünyan İlçe Başkanı Yalçın, güven tazeledi

KAYSERİ (AA) - MHP Bünyan İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi yapıldı.

MHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, İl Başkanı Mete Eke, MYK Üyesi Mustafa Eraslan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Selim Gümüş, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, eski Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen ile çok sayıda partili katıldı.

Halaçoğlu, burada yaptığı konuşmada, iktidarın söylemleriyle yaptıklarının ters düşüğünü savundu.

17 Aralık operasyonlarıyla ilgili 17-25 Aralık tarihlerinde MHP'nin farklı kentlerde toplantılar düzenlediğini ifade eden Halaçoğlu, "İstanbul'da toplantı için sözleştiğimiz yerlerin ikisi iktidar tarafından engellendi. Biz de toplantımızı CHP'li Kartal Belediyesi'nin vermiş olduğu bir salonda gerçekleştirdik" diye konuştu.

Mete Eke ise coşkulu bir kongre yaptıklarını, kongrede gördüğü manzaranın ilçede MHP'nin yeniden toparlanarak önümüzdeki ilk yerel seçimlerde üç hilali yeniden ilçeye asacağının işaretini verdiğini söyledi.

Hükümeti eleştiren Eke, "Dış politikada sıfır sorundan adeta düşman olmadığımız ülkenin kalmadığı bir duruma geldik. TC silinmiş, 'Ne Mutlu Türküm Diyene' tabelaları kaldırılmış, askeri bölgemizde bayrağımız aşağı indirilmiş, bu ülkeye Habur komedisi yaşatılmış, Oslo'da pazarlıklar yapılmış, ihanet antlaşmaları imzalanmış. Bu da yetmiyor gibi cani ve terörist başıyla anlaşmalar yapılmaya başlanmıştır. İşte bu yaşananlara dur demenin zamanı artık gelmiştir" şeklinde konuştu.

Kongrede, tek liste ile seçimlere giren mevcut başkan Abdulkadir Yalçın delegelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber