Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 24 Ocak 2021 - 14:58 Yorum: 0

MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp: "Silvan Barajı terör örgütü tarafından defalarca bombalandı"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Diyarbakır'ın dev projelerinden biri olan Silvan Barajı'nın tamamlanmaması için...

MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp: 'Silvan Barajı terör örgütü tarafından defalarca bombalandı'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Diyarbakır'ın dev projelerinden biri olan Silvan Barajı'nın tamamlanmaması için terör örgütü tarafından defalarca bombalandığını hatırlatarak, projeyi onca olumsuzluğa rağmen Türk milletine kazandırdıklarını söyledi.

Diyarbakır'ın dev projelerinden biri olan Silvan Barajı'nın gövde dolgu çalışmasının tamamlanması merasimi ile Ergani Barajı, Başlar Barajı ve Ergani İçme Suyu Arıtma Tesisi açılış töreni gerçekleştirildi. Törene katılan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, terör örgütü tarafından defalarca bombalanıp, işçi, korucu, güvenlik güçlerinin şehit edilerek barajın yapımının tamamlanmasının engellenmeye çalışıldığını ifade etti. Kayaalp, "Bu baraj cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri. Başarıyla tamamlanmaması için terör örgütü tarafından defalarca bombalandı, saldırılarak işçi, korucu, güvenlik güçleri şehit edildi. Uzun süreçti, örgüt engellenmesi için elinden gelen her şeyi yaptı, çok şükür bunu Türk milletine kazandırdık. Bu bölgenin birçok insanının geçimini sağlayacağı kapısı oldu. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Özellikle burada kanlarını dökmüş, bu barajın bitmesi için canlarını vermiş şehitlerimizi saygıyla bir kez daha anıyoruz. Emeği geçen bütün çalışan ve idarecilere ve özellikle Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz de burayı gezdik, incelemelerde bulunduk. Gayet güzel, söylendiği gibi çok sağlıklı bir çalışma yapılmış. İnşallah bugün itibarı ile faaliyete geçecek, milletimizin büyük bir kazanımı olacaktır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber