Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ağustos 2016 - 15:23 Yorum: 0

MHP Erzurum Milletvekili Aydın, ASP İl Müdürlüğünü ziyaret etti

MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil'den...

MHP Erzurum Milletvekili Aydın, ASP İl Müdürlüğünü ziyaret etti

MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil'den kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette MHP İl Başkanı Naim Karataş, Türk Sağlık Sen Sorumlusu Süleyman Tanas'da hazır bulundu. Aydın, burada yaptığı konuşmada Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün kapsamlı çalışma alanları olduğunu belirterek, şehit yakınları, kadın, engelli ve çocuk konusundaki çalışmaların toplum adına önemli olduğunu söyledi.

Aydın, FETÖ terör örgütü konusunda hükümetin yaptığı çalışmaları desteklediklerini ancak, kamudaki görevden alınmalarda masum insanların zarar görmesini istemediklerini ifade etti. Görevden alınmalarda şüphenin değil, güvenin esas alınmasını isteyen Aydın, "FETÖ terör örgütü ahtapot gibi her yeri sarmış durumda, hükümetin terörle mücadele konusundaki çalışmalarının yanındayız. Ancak, FETÖ operasyonları konusunda masum insanların görevden alınmasını istemiyoruz. Masumiyet karinesi bu noktada çok önemli. Görevden alınmalar, sadece Bank Asya'ya para yatırmak ve onların sendikalarına üye olmak gibi kriterlerle yapılmamalıdır. Masum insanların zarar görmesi yeni yaralar açar, FETÖ'nün işine yarar" dedi.

Zil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Kurumun dezavantajlı kesimlere hitap ettiğini belirten Zil, kurumun her geçen gün hedef büyüttüğünü ifade etti.

MHP Erzurum Milletvekili Aydın, ASP İl Müdürlüğünü ziyaret etti

MHP Erzurum Milletvekili Aydın, ASP İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber