Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ağustos 2016 - 10:58 Yorum: 0

MHP eski il başkanına ve Konyasporlu yöneticiye FETÖ gözaltısı

Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) kapsamında yürütülen soruşturmada Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski il...

MHP eski il başkanına ve Konyasporlu yöneticiye FETÖ gözaltısı

Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) kapsamında yürütülen soruşturmada Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski il başkanı avukat Tarık T. ile A. Konyaspor'da yönetim kurulu üyeliği yapan avukat Cafer B. gözaltına alındı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe teşebbüsünün ardından Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 12 avukat ve 2 baro çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube polisi tarafından; örgüte yardım ettikleri, örgüt adına para toplayıp örgüte finans ve hukukçu yandaş sağladıkları iddiasıyla yeterli delile ulaşılması üzerine sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 avukat ve 2 baro görevlisi gözaltına alınırken, 4 şüphelinin de firari oldukları öğrenildi. Gözaltına alınan avukatlar arasında MHP Konya eski il başkanı Tarık T. ile A. Konyaspor yönetim kurulu üyelerinden Cafer B. de bulunuyor.

Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber