Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2016 - 16:13 Yorum: 0

MHP Gebze Teşkilatı, 30 Ağustos nedeniyle vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. Yıl dönümü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında stant...

MHP Gebze Teşkilatı, 30 Ağustos nedeniyle vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. Yıl dönümü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında stant açarak Türk Bayrağı dağıttı.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. Yıl dönümü vesilesiyle 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda stant açarak vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı. Düzenlenen programa MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, ilçe yöneticileri katıldı. Açılan stantta vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, "Milli kimliğimiz ve tarihimiz açısından çok büyük bir önem taşıyan 30 Ağustos Zafer Bayramını idrak ediyoruz. İkinci Viyana Savaşından beri geri çekilen Türk milletinin silkelenerek üzerinden ölü toprağını attığı ve bir bozkurt gibi ileri atıldığı 30 Ağustos, Türk ordusunun Anadolu'nun bir Türk yurdu olduğunu tüm cihana bir kez daha hatırlattığı gündür. Bu kutlu gün emperyalizmin topraklarımızda asla kök salamayacağının Türk milletinin boyunduruğu hiçbir şekilde kabul etmeyeceğinin dosta ve düşmana ilanıdır. Unutulmasın ki varlığımızın güvencesi 30 Ağustos zaferi ve taarruz ruhudur. Bu düşünceler ile aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yad ediyor, ebediyete irtihal etmiş kahramanlarımıza Cenab'ı Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Yapılan açıklama sonrasında MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve ilçe yöneticileri tarafından vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

MHP Gebze Teşkilatı, 30 Ağustos nedeniyle vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı

MHP Gebze Teşkilatı, 30 Ağustos nedeniyle vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber