Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...
Sami Er
Siyaset 24 Eylül 2017 - 15:13 Yorum: 0

MHP Genel Başkan Yardımcısı Günal: “Çok çabuk unutuyoruz”

MHP 12. Olağan Tekirdağ İl Kongresi'nde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Yeniden bir paylaşımın, yeni bir Sevr haritasının ortaya...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Günal: “Çok çabuk unutuyoruz”

MHP 12. Olağan Tekirdağ İl Kongresi'nde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Yeniden bir paylaşımın, yeni bir Sevr haritasının ortaya çıkarılmaya çalışıldığı bu ortamda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" dedi.

MHP 12. Olağan Tekirdağ İl Kongresi başladı. Kongreye, MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel'in yanı sıra, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Geçen yıl bu vakitlerde darbe ile uğraşıyorduk ve onun etkileriyle uğraşıyorduk. Bir önceki vakit iki seçim arası şehit cenazelerini kaldırıyorduk. Bugün şükür olmamış veya az olmuş diyoruz. Allah onlara rahmet eylesin. Allah onlardan razı olsun. Daha dün gece uçaktan indik. Askeri havaalanına şehit cenazesinin biri daha geldi. Allah ona da rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Onu şunun için söylüyorum. Çok çabuk unutuyoruz. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu, yeniden bir paylaşımın, yeni bir Sevr haritasının ortaya çıkarılmaya çalışıldığı bu ortamda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber