Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 13 Mayıs 2016 - 19:18 Yorum: 0

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: “Biz 18 Mart 2018’de Olağan Kurultayımızı Yapacağız”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "Biz 18 Mart 2018'de olağan kurultayımızı yapacağız" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: “Biz 18 Mart 2018’de Olağan Kurultayımızı Yapacağız”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "Biz 18 Mart 2018'de olağan kurultayımızı yapacağız" dedi.

MHP Büyük Kurultay'ının Tüzük Değişikliği gündemiyle olağanüstü toplantıya çağrılmasına ilişkin olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Bu tip çaba ve faaliyetleri daha önceki dönemlerde gördüğümüz için değerli arkadaşlarımız ve delegelerimiz ikametgâhlarında farklı mahkemelerde müracaat etmek suretiyle yeni tedbir kararları aldırdılar. Onun bir tanesini avukatlarımız biraz evvel size izah etti işleme kondu. Bunlar ilgili makamlara geldi dolayısıyla herhangi bir değişiklik yok Gemerek kararında ısrar ediyor. Tosya'da aynı şekilde ama varsayalım ikisi dahi olmamış olsa üçüncü ilçenin kararı resmi makamlar tarafından şuanda değerlendirildi. Değişen bir şey yok. Başka kararlarda var açıklamaya gerek duymadığımız şuanda açıklamaya gerek yok bakın üçüncüsünü bugün avukatlar açıkladılar bu yeterlidir. Pazartesinden itibaren o bölgenin ismini de duyarsınız sizinle paylaşırız" dedi.

Basın mensuplarının "Muhalefet ısrar ediyor. 15 Mayıs'ta kurultay olacak mı?" sorusu üzerine Yalçın, "Olmayacağını ifade ediyoruz. MHP'nin sayın lideri kongre tarihinin olağan olarak ne zaman olacağını aylar öncesinden ifade etti. Genel Merkez'in durduğu nokta aynıdır. Biz 18 Mart 2018'de olağan kurultayımızı yapacağız. İl ve ilçe kongrelerimizi de 9 Ekim itibari ile başlatıyoruz. MHP cephesinde değişen hiçbir şey yok olağan kongremizi de delegelerimiz ve mensuplarımızla birlikte dört başı mamur yapacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber