Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 19 Nisan 2019 - 19:58 Yorum: 0

MHP Genel Başkanı Bahçeli Antalya’da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin belediye ve il başkanları toplantısına katılmak üzere Antalya'ya geldi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli Antalya’da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin belediye ve il başkanları toplantısına katılmak üzere Antalya'ya geldi. Kent girişinde Bahçeli'nin konvoyunu durduran partililer, el öpmek için birbiriyle yarıştı.

MHP'li belediye ve il başkanlarının yarın Manavgat'ın Side Turizm Merkezi'ndeki bir otelde gerçekleştireceği toplantıya katılmak üzere kara yoluyla Antalya'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için karşılama töreni düzenlendi. Bahçeli'nin konvoyu, Döşemealtı ilçesi girişinde partililer tarafından karşılandı. MHP milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatından çok sayıda partili, Bahçeli'nin elini öpmek için uzun kuyruk oluşturdu. Partililerle tek tek görüşen Bahçeli, kuyruğun sona ermesinin ardından makam otomobiline binerek konaklayacağı otele hareket etti.

Bahçeli, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından süreci değerlendirmek için düzenlenen kampta 81 il başkanı ve 235 belediye başkanı ile bir araya gelecek. MHP kampı, 20 Nisan Cumartesi günü saat 11.00'de, Devlet Bahçeli'nin açılış konuşmasıyla başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber