Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 11 Ekim 2016 - 12:38 Yorum: 0

MHP Genel başkanı Bahçeli’den erken seçim taleplerine cevap

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Olağanüstü Hal ortamının yaşandığı bir ortamda seçimden bahsetmek Türkiye'yi daha...

MHP Genel başkanı Bahçeli’den erken seçim taleplerine cevap

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Olağanüstü Hal ortamının yaşandığı bir ortamda seçimden bahsetmek Türkiye'yi daha da karmaşık hakle getirmek demektir. Bu görüşü ortaya koyanlar istikrarsızlığı savunanlardır" dedi.

MHP lideri Bahçeli, Grup Toplantısı çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Bahçeli, MHP grup Başkanvekili'nin Samsun Milletvekili Erhan Usta olduğunu söyledi.

Bahçeli, referanduma ilişkin soruya, "Biz bugün kamuoyuyla görüşlerimizi paylaştık. Gidilip gidilmemesi için siyasi iktidara Meclis'teki çoğunluğunu dikkate alarak ne götürecek, ne yapmak istiyor, görmemiz lazım'diye cevap verdi.

Bahçeli, erken seçimi nasıl değerlendirdiğine ilişkin soruya, ise, "Olağanüstü Hal ortamının yaşandığı bir ortamda seçimden bahsetmek Türkiye'yi daha da karmaşık hale getirmek demektir. Bu görüşü ortaya koyanlar istikrarsızlığı savunanlardır'karşılığını verdi.

Bahçeli'nin konuşmasında "Başkanlık" vurgusunu hatırlatan bir gazetecinin, "MHP başkanlık sistemine destek mi verecek" sözleri üzerine, Bahçeli "O sizin yorumunuz gibi geliyor bana" diye karşılık verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber