Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Mart 2018 - 15:58 Yorum: 0

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: "Bu kayıp sadece partimiz için değil, bütün ülkemiz için bir kayıp olmuştur"

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Deniz Bölükbaşı'nın vefatına ilişkin, "Bu kayıp sadece partimiz için değil, bütün ülkemiz için bir kayıp olmuştur"...

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: 'Bu kayıp sadece partimiz için değil, bütün ülkemiz için bir kayıp olmuştur'

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Deniz Bölükbaşı'nın vefatına ilişkin, "Bu kayıp sadece partimiz için değil, bütün ülkemiz için bir kayıp olmuştur" dedi.

Eski MHP milletvekili ve emekli diplomat Ahmet Deniz Bölükbaşı'nın vefatı üzerine Başkent Üniversitesi Hastanesine gelen MHP Grup Başkanvekili Akçay, "Uzunca bir süredir geçirdiği rahatsızlık sonunda son bir haftadır daha da kötü duruma gelen hastalığı neticesinde bugün kendisini kaybettik. Allah rahmet eylesin. MHP Eski Genel başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili ve bizim de çok kıymetli ağabeyimizdi. Çok kıymetli, bilgi dolu bir diplomat büyüğümüzü kaybettik. Bu kayıp sadece partimiz için değil, bütün ülkemiz için bir kayıp olmuştur. Ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ise, "İyi bir hariciyeciydi, iyi bir siyasetçiydi. Bu millet için çalıştı. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun" dedi.

Akçay ve Karakaya'nın yanı sıra çok sayıda siyasetçi de hastaneye gelerek Bölükbaşı'nın ailesine taziyelerini iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber