Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 12:38 Yorum: 0

MHP İl Başkanı Erdem’den Kurban Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

MHP İl Başkanı Erdem’den Kurban Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Türk İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlayan Erdem, mesajında, "Bayramlar, günlerin en müstesnasıdır. Ortak değerimiz, birlik ve beraberliğimizdir. Mutluluğu, ve nasibi paylaşmak, hasretleri gidermektir. Ancak muhtelif ülkelerdeki, kendi topraklarında ya da esaret altında haksızlığa uğrayan, büyük zorluklar içerisinde yaşam mücadelesi veren, mallarını, sevdiklerini, canlarını kaybeden Türk İslam Aleminin yüreğimizdeki burukluğunu buna muadil, bir müstesna anı birlikte yaşayabilmenin, vesilesiyle, bu bayram hürmetine, dua'ya kalkacak olan ellerimizle; Bütün mazlumlarla, mağdurlarla, çaresizlerle kimsesizlerle, birlikte tüm insanlığın seyrettiği, Müslüman Aleminin üzerindeki karanlığın aydınlığa kavuşması ve bütün yüreklerin Rahmet damlalarıyla rızık, huzur ve hayat bulmaları ümidinin, sevincini yaşıyoruz. Yüce Allah'a teslimiyetin sembolü Kurban Bayramının, başta tüm şehit aileleri olmak üzere; bütün Türk İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisi ile kutlar, bütün Malatyalı hemşerilerimin bu değerleri yaşayan ve yaşatacak olan herkese sağlık ve esenlikler dilerim. Cenab-ı Hak yaptığımız ibadetleri ve keseceğimiz kurbanları rızasına muvaffak eylesin" ifadelerine yer verdi.

Erdem, mesajında, İl Başkanlığında bayramlaşmanın bayramın ikinci günü olan Salı günü saat 13.00 ile 15.00 arasında olacağını da belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber