Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 09:33 Yorum: 0

MHP İl başkanı Karataş: “Millet olarak yüreğimiz bir kez daha yanmıştır”

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde güvenlik güçlerimize yapılan haince saldırının milletçe herkesin yüreğini yaktığını...

MHP İl başkanı Karataş: “Millet olarak yüreğimiz bir kez daha yanmıştır”

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde güvenlik güçlerimize yapılan haince saldırının milletçe herkesin yüreğini yaktığını ifade etti.

Karataş, saldırıya uğrayarak şehit olan güvenlik güçlerimiz için bağsağlığı ve kınama mesajı yayınladı.

Bombalı saldırıya uğrayarak şehit olan güvenlik güçlerimize Yüce Allah'tan rahmet, başta şehitlerimizin ailelerine olmak üzere Milletimize başsağlığı ve yaralı askerlerimize acil şifalar dileyen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "Millet olarak yüreğimiz bir kez daha yanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diler; terörle mücadelede, topyekûn kararlılık ve işbirliği içinde gerekenin yapılmasına yönelik beklentilerimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları lanetlediklerini belirten Karataş, ülkemizin içinden ve dışından terörden beslenenlerin ekmeğinin elinden alınmasına yönelik çalışmaların olduğu bir dönemde yapıldığına dikkat çekti.

Karataş, "Milletimiz birlik ve beraberlik içinde, hiç olmadığı kadar büyük bir kararlılıkla terör belasının kökünü kazımaya kararlıdır. İçerden ve dışarıdan buna engel olmaya çalışacakların da buna gücü yetmeyecektir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber