Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 19:03 Yorum: 0

MHP İl Başkanı Özkan: “Emperyalist güçler şimdi de PKK veya IŞİD’i kullanıyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, önceki gün Gaziantep'te yaşanan terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek,...

MHP İl Başkanı Özkan: “Emperyalist güçler şimdi de PKK veya IŞİD’i kullanıyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, önceki gün Gaziantep'te yaşanan terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek, "FETÖ terör örgütü 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişiminden sonra amacına ulaşamayan şerh güçler emperyalist güçler şimdi de PKK veya IŞİD terör örgütü ile ulaşma hedefindedir. Hedef; Türkiye'dir" dedi.

MHP İl Başkan'ı Özkan, terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Milletimize baş sağlığı diliyorum. Maalesef ülkemiz uzun yıllardır terörle mücadele ediyor ama ülkemiz Gaziantep'te de acı bir şekilde bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldı. 50 insanımız çocuk, genç, yaşlı demeden katledildi. Terör örgütleri ülkemizi mesken tuttular. Gaziantep'te 50 tane şehidimiz var. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. FETÖ terör örgütü 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişiminden sonra amacına ulaşamayan şerh güçler emperyalist güçler şimdi de PKK veya IŞİD terör örgütü ile ulaşma hedefindedir. Hedef; Türkiye'dir. Türkiye'nin birlik beraberliğidir, bölünmez bütünlüğüdür, Türkiye'nin bir Ortadoğu ülkesi olmasıdır. Hedef; Tükiye'de bir iç karışıklık, savaş çıkarmaktır, Türkiye'de bir kaos ortamı oluşturmak, Türkiye'nin önümüzdeki dönemde bir Ortadoğu ülkesi olması hayali söz konusudur. Türk milleti buna geçit vermeyecektir. İzlediğimiz kadarı ile terör örgütü bölgenin değişik daha farklı illerinde bu tip eylemlere kalkıştı. Elazığ'da, Van'da, Gaziantep'te, Bitlis'te bu tip illerde daha önce böyle saldırılar olmamıştı. Şimdi biraz daha planlı programlı şekilde bölgede iç karışıklık, huzursuzluk çıkaracak şekilde terör saldırıları gerçekleşiyor. Hain emeller sonuçsuz kalacak. Türk milleti terörle baş edecek güçtedir. Milli birlik beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe bu zaten ülkemiz üzerinde hesabı olan emperyalist güçleri rahatsız etmiş durumdadır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber