Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Eylül 2017 - 14:28 Yorum: 0

MHP İl Teşkilatı ilk mahalle toplantısını Varsak’ta yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Aksoy, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle ilk mahalle toplantısını Varsak'ta gerçekleştirdi.

MHP İl Teşkilatı ilk mahalle toplantısını Varsak’ta yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Aksoy, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle ilk mahalle toplantısını Varsak'ta gerçekleştirdi. Aksoy, toplantıda yaptığı konuşmada " Birlik beraberlik öncelikle kapı komşuluğumuzla başlar" dedi.

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ve Meclis Üyeleriyle birlikte ilk mahalle toplantısının gerçekleşeceği Varsak'a adeta çıkartma yaptı. Varsak'ta Şelale, Karşıyaka, Demirel, Altıayak, Ayanoğlu, Esentepe Mahallelerinde muhtarları ziyaret eden MHP yönetimi sorunları dinledi.

İlk mahalle toplantısını Ayanoğlu Mahallesinde gerçekleştiren Aksoy, kendisini dinleyen vatandaşlara, "Birlik beraberlik ilk önce kapı komşuluğumuzla, daha sonra sokakta bulunan komşularımız, mahallemiz, ilçemiz ve şehrimizdeki uyumla başlar. Yakın ilişkilerle başlayan insani ilişkilerimiz iyi olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bütünleşen ilişkilerimiz demir ve çimentonun bir araya gelmesi gibi daha sağlam olur ve kimse bizleri yıkamaz" şeklinde konuştu.

Vatandaşlara yaşadıkları bölgelerde kimseyi ötekileştirmeden kardeşçe yaşamaları gerektiğini belirten Aksoy, "İçinde bulunduğumuz duruma baktığımızda ülkemizde bir kargaşa arayışı içerisinde olan iç ve dış mihrakların şer hareketlerini görüyoruz. Biz içimizde yıkılmazsak Allahın izniyle hiç bir güç Türk'ün bileğini yıkamaz" dedi.

Hain FETÖ-PDY yapılanmasıyla şer odaklarının bir adım atmaya çalıştığını belirten Aksoy, "Ülkemiz için büyük bir şans ki her toplumu ayrıştırmadan kucaklayan bir devlet adamı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var. Hiç bir hain yapıya göz açtırmayan gerektiğinde Türk milletinin çıkarı doğrultusunda tepki gösteren Genel Başkanımız ve MHP her zaman Türk milletinin bekasını düşünmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde kendi içerimizde çok güçlü olduğumuzu göstermeliyiz ve pozitif yaklaşımlarla hayatımızı sürdürmeliyiz" diye konuştu.

MHP İl Teşkilatı ilk mahalle toplantısını Varsak’ta yaptı

MHP İl Teşkilatı ilk mahalle toplantısını Varsak’ta yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber