Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Nisan 2018 - 20:38 Yorum: 0

MHP İlçe Başkanı Milletvekili aday adaylığını açıkladı

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte, Bodrum MHP İlçe Başkanı Cengizhan...

MHP İlçe Başkanı Milletvekili aday adaylığını açıkladı

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte, Bodrum MHP İlçe Başkanı Cengizhan Sancar Başkanlıktan istifa ederek MHP Muğla Milletvekili aday adayı oldu. Bodrum MHP İlçe Başkanlığına ise Başkan Yardımcısı olan Ömer Varan geçti.

2004, 2009 yıllarından Bodrum Belediye Başkan adayı olan Milliyetçi Hareket Partisinin birçok kolunda görev yapan en son olarakta Bodrum MHP İlçe Başkanı olan Cengizhan Sancar İlçe Başkanlığından istifa ederek Muğla Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Partinin sevilen isimlerinden biri olan Sancar Başkanlık koltuğunu ise Ömer Varan'a bıraktı.

Milletvekili aday adaylığını açıklayan Cengizhan Sancar "Günümüz şartlarında Türkiye'nin içinde bulunduğu bu durumda Ülkemizin ve Milletimizin bekası için teşkilatta yetişmiş bir kardeşiniz olarak 2004 yılı Bodrum Belediye Başkan Adaylığı, 2009 Bodrum Belediye Başkan Adaylığı, 2014 Seçimleri kontenjanın da 1'inci sıradaydım. Üst üste yıllarca Milliyetçi Hareket Partisinde yöneticilik ve İl Başkan Yardımcılığı ve son olarak ise Bodrum MHP İlçe Başkanlığı yaptım. Bu görevlerin hepsini layığı ile yapmış teşkilatın, Mutfağında yetişmiş bir kardeşinizim. Milliyetçi Hareket Partisinin kadrolarından yetişmiş olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Sayın Genel Başkanımızın takdiridir.1'inci sıradandan olsa, 7'ci sıradan da olsa listeye girmesek de biz teşkilat adamıyız, dava adamıyız. Dün olduğu gibi bugünde Bir MHP li olarak davamıza devam edeceğiz. Pazara kadar değil mezara kadar MHP'liyim, Milliyetçiyim. Ülkemizin geleceği için bu kararı aldık. Allah mahcup etmesin. Taktir önce Yüce Allahın daha sonra da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ve yüce milletimizindir" dedi.

Öte yandan, Bodrum MHP İlçe Başkanı Ömer Varan'da Seçim sürecinden çok yoğun çalışacaklarını ver kapı kapı gezerek Milletvekillerini tanıtacaklarını söyledi.

MHP İlçe Başkanı Milletvekili aday adaylığını açıkladı

MHP İlçe Başkanı Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber