Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Siyaset 28 Haziran 2021 - 13:53 Yorum: 0

MHP İzmir İl Başkanı HDP’ye yönelik saldırı hakkında konuştu: "Bu insanı sanki bizmişiz gibi lanse ettiler"

MHP İzmir İl ve Torbalı İlçe Teşkilatı "birlik ve beraberlik" kahvaltısında buluştu.

MHP İzmir İl Başkanı HDP’ye yönelik saldırı hakkında konuştu: 'Bu insanı sanki bizmişiz gibi lanse ettiler'

MHP İzmir İl ve Torbalı İlçe Teşkilatı "birlik ve beraberlik" kahvaltısında buluştu. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, geçtiğimiz hafta HDP İzmir İl Başkanlığında yaşanan saldırı hakkında konuşarak, "Olaydan 10 dakika sonra katilin bozkurt işareti yapan resmi düştü medyaya. Bizim İzmir'de 30 bin üyemiz var. Bu katilin oturduğu, çalıştığı yaşam alanlarını takip ederek araştırdım. Bir tek arkadaşımızla bağı yok; fakat bozkurt yapmış. Böyle bir katilin bizim arkadaşımız olma şansı zaten yok. Bu insanı sanki bizmişiz gibi lanse ettiler" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Başkanlığı ve İzmir İl Başkanlığı, Torbalı'da düzenlenen "birlik ve beraberlik" kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya Milletvekilleri Tamer Osmanağaoğlu ve Hasan Kalyoncu'nun yanı sıra MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve il yöneticileri, Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar ve ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

"Karşımızda bir şer cephesi oluştu"

Toplantıda konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, toplantının konusunun "birlik ve beraberlik" olduğunu vurguladı. Veysel Şahin, "Şu anda birlik ve beraberlik zamanı. Şu anda teşkilata biat etme zamanı, beraberlik zamanı. Milliyetçi Hareket Partisinden ülkücülüklerini yaşayamadıkları için ayrılıp başka bir yere gidenler bugün PKK'nın temsilcilerini sabah kahvaltısına çağıracak duruma geldiler. Karşımızda bir şer cephesi oluştu. Öyle bir cephe oluştu ki içinde hem PKK var hem Temel Karamollaoğlu var, hem Kılıçdaroğlu var, hem partimizden ülkücülüklerini yaşayamadıkları için gidenler var. Bunların alayı karşımızda bir cephe oluşturdular" dedi.

"Bu katilin oturduğu, çalıştığı yaşam alanlarını takip ederek araştırdım"

Geçen hafta HDP İzmir İl Başkanlığında yaşanan saldırıyı da hatırlatan Şahin, "Olaydan 10 dakika sonra katilin bozkurt işareti yapan resmi düştü medyaya. Bizim İzmir'de 30 bin üyemiz var. Bu katilin oturduğu, çalıştığı yaşam alanlarını takip ederek araştırdım. Bir tek arkadaşımızla bağı yok; fakat bozkurt yapmış. Çevresinde onu MHP'li, Türk milliyetçisi hatta sağcı olarak bile tanımlamıyorlar. Böyle problemli, etrafıyla ilişi bozukluğu olan, sosyal çevresi olmayan bir adam. Böyle bir katilin bizim arkadaşımız olma şansı zaten yok. Bu insanı sanki bizmişiz gibi lanse ettiler. Böyle bir algı oyunu yapılıyor. Böyle algıların yapıldığı bir ortamda sizin teşkilatınıza bakmaktan, teşkilatınız ne diyorsa onu demekten başka çareniz yok arkadaşlar. Genel başkanımıza bakacağız, teşkilatımıza bakacağız. Bunun dışında da kimsenin söylediğine inanmayacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ne derse ona inanacağız. Karşımızda büyük bir blok oluştu. Temel Karamollaoğlu'yla, Ali Babacan'ı, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Meral Akşener'i bir araya getiren güç kime karşıdır? Bize karşıdır. Biz ne yapacağız birlik olacağız, beraber olacağız. Başka yolu yok" diye konuştu.

"Torbalı ilçemizin yerel yönetimine de talibiz"

MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar da, yaklaşık 1 yıl önce ilçe başkanı seçildiğini ve partinin ilçe binasını satın aldıklarını belirterek, "Biz sırça köşklerde oturmuyoruz halkın arasındayız, vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor; yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Bizim kapımız herkese açık, şu veya bu partili ayırımı yapmadan yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz, "ne olursan ol yine gel" diyoruz. Ramazan ayında birçok ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda yardımı yaptık. Halkımız bizden, biz de halkımızdan memnunuz üye sayımız artıyor. Torbalı ilçemizin yerel yönetimine de talibiz, çalışıp kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ramazan ayı boyunca Torbalı'daki ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi yardımı yapan Veli Kaçar, yardımlarının Ramazan ayı ile sınırlı olmadığını ifade ederek gıda kolisi dağıtımının süreceğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber