Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 11 Aralık 2016 - 10:33 Yorum: 0

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan’dan çarpıcı açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkan Yaver Özcan, 1930'lı yıllarda Kars'ta "balo" düzenlendiği, bugün ise gece saat 20.00'de sokaklarda insanların...

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan’dan çarpıcı açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkan Yaver Özcan, 1930'lı yıllarda Kars'ta "balo" düzenlendiği, bugün ise gece saat 20.00'de sokaklarda insanların olmadığını belirtti.

MHP İl Başkanı Yaver Özcan, MHP'li belediyenin 1994 yılında radikal bir karar alarak Kars'ı at arabalarından kurtardığını kaydetti.

MHP Belediyelerin ayrıcalığı olmasını gerektiğini ifade eden Başkan Yaver Özcan, birçok konuda belediye başkanlarını uyardıklarını ve eleştirdiklerini söyledi.

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, "Tabi ki biz birçok konuda Belediye Başkanımızı uyarıyoruz. Bu şehirde sonuç itibariyle hepimiz yaşıyoruz. Belediyeler de bu şehrin en önemli kuruluşlarıdır. Bugün Allah'ın lütfü herhalde çok iyi bir Valimiz var. Bu Validen biz çok memnunuz. En azından bir vatandaş gibi davranıyor, sorunları görüyor, inceliyor ona göre davranıyor. Belediyemizin de bu zaman kadar olan, çünkü şehrin sahibi sonuç olarak belediyedir. Belediye yol yapınca hepimiz faydalanıyoruz, kaldırım yapınca faydalanıyoruz, sosyal alanlar yapınca faydalanıyoruz. Biz belediyemizi eleştirdiğimiz konulardan birisi, Kars'ta olan hayvancılığın, ahırların şehir dışına çıkarılması, hayvancılık yapacak olan insanların şehrin dışına çıkarılması noktasında çok ciddi eleştiriyoruz" dedi.

Şehirde sosyal alanların daha fazla olması noktasında, insanların aileleri ile birlikte gitmesi, beraber zaman geçireceği park, bahçe gibi alanların daha olması noktasında belediyeyi yöneten kadro ile yaptığımız toplantılarda Başkanımızı, Başkan Yardımcılarımızı ve meclis Üyelerimizi uyarıyoruz diyen Özcan, "Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi belediyelerin de bir farkı olması gerektiğini düşünüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi bir ideoloji, bir dava hareketi ve bu hareketin siyasi temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisidir. 48 yıldır var olan bu siyasi partinin hatırlayınız 1994-1999 yılları arasında yine Milliyetçi Hareket Partisi Kars Belediyesini kazanmıştı, o zaman çok ciddi ve radikal işler yapmıştı Kars Belediyesi. Bizim o zaman at arabaları dediğimiz işleri MHP'li Belediye kaldırdı. Semt Pazarlarını MHP'li Belediye oluşturdu, bugün birçok kesimin şikayet ettiği dolmuş hatlarını o zaman ki Milliyetçi Hareket Partili Belediyesi programladı işte sosyal alanlar gibi birçok projeler de dahil. Daha sonraki Belediye Başkanları da tabi birçok iş yaptı. Şimdi ki bizim Belediye Başkanımızda hali hazırda birçok projeler yapıyordur ama bunlar yeter mi? bize göre yetmez. Çünkü biz daha fazlasını istiyoruz, çünkü şehir buna muhtaç" diye konuştu.

"1930'larda Kars'ta balo düzenlenirdi"

Kars'ta 1930'larda "balo" düzenlediğine dikkat çeken MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, "Hep anlatırlar 1930'lu yıllarda Balo düzenlen bir şehirdi Kars! Şimdi 2016 yılında gece saat 20.00'den sonra sokakta insanlar çok rahat gezemiyorlar. Şimdi biz istiyoruz ki; daha fazla, daha fazla. Belediye ne kadar hizmet etse biz daha fazlasını isteyeceğiz. Siyasi parti olarak isteyeceğiz ki; hem bu Kars'ta yaşayan vatandaşlarımızın menfaati olacak, hem de parti olarak bizim menfaatimiz olacak. Dolayısıyla bizim belediyeyi bu konular ve birçok konularda uyarıyoruz. Projelerini destekliyoruz, normal vatandaşlardan daha çok biz eleştiriyoruz. Niye? Belediyemiz daha fazla hizmet etsin. Yani bizim hizmette sınır yok. Belediye ne kadar hizmet ederse, biz parti olarak daha fazlasını istiyoruz. Belediyenin dediğim gibi eleştirdiğimiz yönleri vardır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber