Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ekim 2016 - 14:18 Yorum: 0

-MHP Korkuteli İlçe Yönetimi Açıklandı

Geçtiğimiz hafta içinde görevden alınan Korkuteli MHP İlçe Yönetiminin yerine atanan yeni yönetim, parti binasında bir basın açıklaması ile yeni yönetimi...

-MHP Korkuteli İlçe Yönetimi Açıklandı

Geçtiğimiz hafta içinde görevden alınan Korkuteli MHP İlçe Yönetiminin yerine atanan yeni yönetim, parti binasında bir basın açıklaması ile yeni yönetimi basına tanıttı.

Görevden alınan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetimi yerine yeni oluşturulan İlçe Yönetimi parti binasında bir basın açıklaması yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Osman Yılmaz Başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde, Osman Yılmaz, Abdullah Özmen, Asım Tekin, Namık Aktay, Emin Öz, İbrahim Yavrucu, Yusuf Ateş, Mustafa Kızılsert, Bayram Asar, Halil Fenerci, Hikmet Belik, İlker Köken, Veysel Kara, Mustafa Yılmaz, Ramazan Akan, Nadir Çelik, Hilmi Rahim Kalay, Nasuh Gökçe yer aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi yeni ilçe Başkanı Osman Yılmaz, Basın açıklamasında;" Birileriniz seçilmişlerin yerine atanmaktan rahatsız değilmisiniz diyebilir. Arkadaşlar burası alelade bir dernek veya parti değil. Ülke yönetimine talip olmuş mazisi temiz köklü bir partidir. Partinin ilke ve ülkülerine sadakatta ve gayrette eksiklik oluştuğunda bu tür değişiklikler siyasette olağandır" dedi.

-MHP Korkuteli İlçe Yönetimi Açıklandı

-MHP Korkuteli İlçe Yönetimi Açıklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber