Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 14 Aralık 2017 - 14:13 Yorum: 0

MHP Lideri Bahçeli Adana’ya geliyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek göreve geldiğinden bu yana kente kazandırmış...

MHP Lideri Bahçeli Adana’ya geliyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek göreve geldiğinden bu yana kente kazandırmış olduğu hizmetlerin tanıtımının yer aldığı kitapçığı takdim etti ve Bahçeli'yi 5 Ocak 2018'de açılışını gerçekleştirecekleri 1071 hizmetin toplu açılış ve temel atma törenine davet etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Ziyarete 2014 Mahalli İdareler Seçimi'nin ardından göreve gelmesinden bu yana kente kazandırmış olduğu hizmetlerin tanıtımının yer aldığı kitapçıkla giden Başkan Hüseyin Sözlü, kitapçıktaki görsellerle birlikte açıklamalarda bulunarak Lider Bahçeli'ye brifing verdi.

Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülünü Bahçeli'ye takdim etti

Başkan Hüseyin Sözlü, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 1'inci Türkiye Altın Marka Ödülleri yarışması sonucu aldığı Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülünü "Ödülün asıl sahibi üç dönem Ceyhan Belediye Başkanlığımızın ardından bizi Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na layık gören ve güveni, inancıyla hiç bir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen hemşehrimiz, genel başkanımız, liderimizdir" diyerek MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye takdim etti.

5 Ocak'ta Bahçeli, hemşehrileriyle buluşacak

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak 5 Ocak 2017'de 5 eseri kente armağan ettiklerini ifade eden ve 5 Ocak 2018'de de 1071 hizmetin açılışını gerçekleştirmeye hazır olduklarını aktaran Başkan Hüseyin Sözlü, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hizmetlerin toplu açılış ve temel atma törenine davet etti. MHP Lideri Bahçeli ise 5 Ocak 2018'de Adanalı hemşehrileriyle bir araya gelmekten memnun olacağını söyleyerek 5 Ocak 2018'de Adana'da olacaklarının müjdesini verdi.

MHP Lideri Bahçeli Adana’ya geliyor

MHP Lideri Bahçeli Adana’ya geliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber