Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 21 Nisan 2014 - 20:58 Yorum: 0

MHP lideri Bahçeli'nin klasik otomobil tutkusu

Devlet Bahçeli'nin satın aldığı nostaljik otomobilin sahibi Aksoy:

MHP lideri Bahçeli'nin klasik otomobil tutkusu

ANTALYA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Antalya'daki seçim çalışmaları sırasında satın aldığı klasik otomobilin sahibi, 73 yaşındaki Şerafettin Aksoy, nostaljik otomobil kullanmanın zevkli olduğunu belirterek, "Araç iyi bir yere gitti. İnşallah Devlet Bey de aracı sağlıcakla kullanır" dedi.

 

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 27 Şubat'ta seçim gezisi için Akseki'yi ziyaret eden Bahçeli'yi karşılamaya gittiğini söyledi.

Bu sırada MHP liderinin okulun önünde park halindeki aracını gördüğünü belirten Aksoy, "Sayın Bahçeli, dostumuz Adem Çelik'e arabayı beğendiğini söylemiş" dedi.

Satış işlemleri için  Çelik'e vekalet verdiğini, 3 Mart'ta aracın tüm işlemlerinin yapıldığını anlatan Aksoy, satış bittikten sonra otomobili Bahçeli'nin satın aldığını öğrendiğini ifade etti.

Otomobilin ruhsatının Bahçeli adına çıkarıldığını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu vurgulayan Aksoy, "Akseki'ye aracı teslim almaya geldiler. Antalya Şoförler Cemiyetinden gelen çekiciye yükleyerek Ankara'ya götürdüler" diye konuştu.

Bazı gazetelerde kendisinin Bahçeli ile birebir pazarlık yaptığı yönündeki haberlere tepkiyle yaklaşan Aksoy, şunları kaydetti:

"Çıkan haberler hep uydurmaca. Ben arabaya 30 bin lira istemedim. Adem Çelik ile Antalya'da görüştük. Kendisine vekalet verdim ve 22 bin 500 liraya anlaştık. Onu sattıktan sonra kendime yeniden ford araç aldım ama tabii ki onun havası zevki başka. Ben aracı zevkle verdim. Araç iyi bir yere gitti. İnşallah Devlet Bey de aracı sağlıcakla kullanır."

1970 model "Ford" marka otomobili teyzesinin oğlundan aldığını dile getiren Aksoy, aracın yaklaşık 30 yıldır kendisinde olduğunu aktardı.

Bahçeli gibi eski arabalara merak duyduğunu anlatan Aksoy, "Daha önce İstanbul'da ticaretle uğraşıyordum. Türkiye'de ilk plakçılardanım. Orhan Gencebay ve Arif Sağ'ın patronuyum. O arkadaşlara ilk plağı çıkaran bendim. Daha sonra kasetçiliğe başladım. Daha sonra bu işler zayıflayınca firmamı kapattım ve köye dönerek çiftçiliğe başladım" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber