Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Mart 2017 - 14:58 Yorum: 0

MHP Malatya İl Başkanlığına atama

MHP Genel Merkezi tarafından Malatya İl Başkanlığı görevine Dr. Ömer Faruk Kalı atandı.

MHP Malatya İl Başkanlığına atama

MHP Genel Merkezi tarafından Malatya İl Başkanlığı görevine Dr. Ömer Faruk Kalı atandı. Kalı, MHP'nin vizyonunu Malatya'da daha düzgün seviyeye taşıyacaklarını söyledi.

Mehmet Erdem'in Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkez tarafından görevden alınmasının ardından boşalan il başkanlığı görevine genel merkez tarafından Dr. Ömer Faruk Kalı getirildi. MHP Genel Merkezi'nde Teşkilat Sorumlusu Şevkat Çetin tarafından görev tebliği yapılan Kalı'nın Malatya'ya gelerek görevine başlayacağı belirtildi. Malatya'da MHP vizyonunu daha düzgün bir seviyeye taşıyıp kurumsal bir yapı haline getirmek için çalışacaklarını belirten yeni Başkan Kalı, "Malatya'da MHP'nin var olduğunu, göstermek amacıyla bu görevi devraldık" dedi.

İl yönetimin de belirlendiğini ve kısa süre içerisinde yapacakları basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtacaklarını belirten Kalı, 16 Nisan referandum sürecine de kısa bir süre kaldığını ve genel merkezlerinin görüşleri doğrultusunda Malatya'da çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber