Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 12 Ocak 2018 - 14:33 Yorum: 0

MHP Malatya İl Teşkilatından ilçe gezileri

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, ilçe gezilerinin ikinci etabını Doğanşehir ile sürdürdü.

MHP Malatya İl Teşkilatından ilçe gezileri

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, ilçe gezilerinin ikinci etabını Doğanşehir ile sürdürdü.

Doğanşehir'de parti üyeleri ve yönetimi tarafından karşılanan İl Başkanı Avşar, bir dizi incelemelerde de bulundu. Başkan Avşar, Doğanşehir'de partililer ile görüştükten sonra esnaf ve ülkücü şehitliği ziyaret etti. 5 Kasım'da göreve geldikten kısa bir süre sonra, yoğun bir tempo ile programlarına devam eden MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Akçadağ İlçe Teşkilatından sonra Doğanşehir'e ziyarette bulundu. MHP İlçe Başkanı Selim Güven ve parti üyeleri tarafından karşılanan Avşar, gördüğü destekten dolayı teşekkür etti. Mücadeleyi İbadet aşkıyla her daim yapmaktan bir an bile geri durmayacaklarını belirten Avşar," Doğanşehir'in konumu Malatya'nın birliğinin sağlanabilmesi için merkezi bir yere sahiptir. Doğanşehir hiçbir zaman bölücülere ve hainlere geçit vermemiştir. Bu da siz ülküdaşlarım sayesinde olmuştur. Bu bakımdan Doğanşehir'in ülkücüleri Malatya'nın sigortasıdır. Cenabı Hakk'ın sizden razı olduğuna imanım tamdır. Allah hepinizden razı olsun. Varlığınız daim olsun. Davanız kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

"Bu aynada sadece milletimiz aksetmektedir"

Siyaseti doğruluk üzerine inşa etmek gerektiğini dile getiren Avşar, "Bizim için siyaset, bir doğruyu, doğru zamanda, doğru yerde, doğru şekilde söylemek ve yapmaktır. Yalan söylemek, hileye müracaat etmek ya da kandırmak değildir. MHP, Türk Milletine ayna olmaktadır. Kendi benliklerini aynada büyütüp millete yer bırakmayanların aksine bu aynada sadece milletimiz aksetmektedir. Zira bu hareket, milletine sevdalı olan ülkü erlerinin ellerinde bugüne gelmiştir. Biz de bizden sonrakilere öyle teslim edeceğiz. Milletimiz tarihte kardeşti, bugün kardeştir, yarın da kardeş olacaktır. Kardeşliğimizin teminatı ülkücülerdir. Siyasî çatısı ise MHPdir. MHP, iktidar muhalefet ilişkisinde Türkiye'nin siyasî tarihinde damgasını vurmaktadır. Sadece günümüz için değil gelecek için de ahlaklı ve faziletli bir temel atmaktadır" dedi.

"Şahsi veya parti çıkarlarımızı millî çıkarlarımızın üstünde tutmadık"

MHP Malatya İl Başkanı Avşar konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Değerli ülküdaşlarım, eğer birileri doğruluktan ayrılmamızı bekliyorsa beyhude bir gayrete kapılmasınlar. Onlara sözümüz şudur ki eğilmeyeceğiz, eğilmeye yeltenenlere de müsaade etmeyeceğiz. Eğilenlerin, eğrilerle birlikte olmalarında hiçbir mahsur da görmeyeceğiz. Şahsi veya parti çıkarlarımızı millî çıkarlarımızın üstünde tutmadık, bundan sonra da tutmayacağız. Millî meselelerde mutabakatı önemli gördük bundan sonra da göreceğiz."

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar konuşmaların ardından Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgiler aldı. Avşar, daha sonra ülkücü şehitliği de ziyaret ederek, Doğanşehir ziyaretini tamamladı.

MHP Malatya İl Teşkilatından ilçe gezileri

MHP Malatya İl Teşkilatından ilçe gezileri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber