Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Aralık 2014 - 16:18 Yorum: 0

MHP Pazaryeri Olağan İlçe Kongresi

MHP Pazaryeri Olağan İlçe Kongresinde, Mustafa İsmil tekrar başkanlığa seçildi

MHP Pazaryeri Olağan İlçe Kongresi

BİLECİK (AA) - MHP Pazaryeri Olağan İlçe Kongresinde, Mustafa İsmil tekrar başkanlığa seçildi.

Parti binasında, MHP İl Başkanı Mehmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşaviri Halis Çelebi, MHP Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, ilçe teşkilatları ve partililerin katıldığı ve tek listeyle gidilen kongrede, 63 delegenin oyunu alan Mustafa İsmil, tekrar başkanlığa seçildi.

Yılmaz, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak, bugüne kadar partide görev alanlara teşekkür etti ve yeni yönetime başarılar diledi.

İsmil de aldıkları bayrağı yükseklere çıkarmak için son nefes, nefer ve son damla kana kadar mücadele edeceklerini ifade etti.

Yönetim, Ender Metin, Atilla Arık, İbrahim Güçlü, Necmettin Kurtpınar, Nadir Yıldız, Ekrem Dur, Erdem Us, Mustafa Kahraman, İsmail Çakır, Osman Acar, Abdullah Uzun, Ümit Özçalık, Birol Buruk ve Salim Altıntaş'dan oluştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber