Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ağustos 2016 - 19:28 Yorum: 0

MHP Rize İl Başkanlığı yeni hizmet binası törenle açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Rize'de ki yeni İl Başkanlığı Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

MHP Rize İl Başkanlığı yeni hizmet binası törenle açıldı

Rize'de MHP İl Başkanlığı yeni Hizmet Binası törenle açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Rize'de ki yeni İl Başkanlığı Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene TBMM İdare Amini ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Rize teşkilat yöneticileri, diğer siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılışta saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Törende konuşan MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP'nin 48 yıldır Türk siyasi hayatında var olduğunu hatırlatarak, ilkelerinden, devletinden ve milletinden yana olan duruşundan taviz vermeden niye 48 yıllar daha faaliyetlerine devam edeceğini belirtti. Aydın, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası milletin ve siyasi partilerin oluşturduğu milli duruşun bozulmayacağını da sözlerine ekledi.

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben konuşmasında, MHP'de ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte siyaset yapmanın onuru ve gururunu yaşadıklarını belirterek, Rize'de MHP olarak daha başarılı çalışmalara imza atmak için fiziksel şartları iyileştirme gayretinde olduklarını bu nedenle yeni il başkanlığı binasına taşındıklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber