Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:59 Başkan Palancıoğlu’ndan yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’09:58 Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu09:57 Sancaktepe’de 23 Nisan coşkusu09:56 Avcılar’da çocuklar, Irmak Arıcı konseri ile 23 Nisan coşkusunu doyasıya ya...09:55 “Porsiyonum küçük, ideallerim büyük”09:55 Casper, akıllı telefon almak isteyen kullanıcılara VIA ailesinin gözde tele...09:55 Tekirdağ’da 21 kaçak göçmen yakalandı09:55 Prof. Dr. Mustafa Kara Bursa Öğretmen Akademilerinde konuştu09:53 Elektriği kesip kabloları çaldı, hırsızlık anı kamerada09:52 Çorlu’da 1 kilo eroin ele geçirildi09:52 Ailesiyle sosyal medya yüzünden tartışan Aslı’dan 3 gündür haber alınamıyor09:52 Alperen Şengün, NBA’de en çok gelişim gösteren 3. oyuncu oldu09:51 Esenyurt’ta müşteri gibi girdiği dükkanın anahtarını çalmaya çalışan hırsız...09:51 Adana’da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor09:50 Arnavutköy’de yaya ve sürücünün yol vermeme kavgası kamerada09:50 ‘Geleceğin Dünyasında Çocuk ve Çocukluk’ temasıyla ilk kez Çocuk Zirvesi dü...09:47 İstanbul’da kaza sonrası "sızan taksici" kamerada: Uyuyakalan taksici polis...09:47 MSB: “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kal...09:46 Fenerbahçe - Beşiktaş rekabetinde son maçlarda beraberlikler ön planda!09:45 Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor
23 Nisan
Siyaset 25 Şubat 2022 - 16:03 Yorum: 0

MHP Salihli KAÇEP’e yeni başkan

Milliyetçi Hareket Patisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığına Hatice Balcı atandı.

MHP Salihli KAÇEP’e yeni başkan

Milliyetçi Hareket Patisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığına Hatice Balcı atandı.

Eski KAÇEP Başkanı Tülay Köse'nin sağlık sebeplerinden dolayı görevinden ayrılmasıyla, boşalan göreve Hatice Balcı getirildi. Salihli'de MHP bayrağını da daha üst noktalara taşımak için gece gündüz çalışacaklarını belirten Balcı "Bu bir bayrak değişimidir. Bu görev değişimi camiamıza hayırlı olsun. Allah bizim ve arkadaşlarımızın yardımcısı olsun" dedi.

Yeni Başkan Hatice Balcı ve yönetimine başarılar dileyen MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın, KAÇEP eski başkanı Tülay Köse'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken "Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber