Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Aralık 2017 - 14:48 Yorum: 0

MHP Suşehri ilçe teşkilatından ABD’ye tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri ilçe yönetimi istişare toplantısında ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına...

MHP Suşehri ilçe teşkilatından ABD’ye tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri ilçe yönetimi istişare toplantısında ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi.

MHP Suşehri İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ahmet Turan Çalışır, yönetim kurulu olarak 15 günde bir yönetim kurulu üyeleriyle genel istişare toplantıları tertip ettiklerini kaydetti. Çalışır, bu haftaki yönetim kurulu toplantısının genel konusunun "Kudüs" olduğunu ifade eti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdiklerini ifade eden Çalışır,"Kudüs, tarihimizin hisarı, maneviyatımızın haysiyeti demektir. Bilinmelidir ki Kudüs düşerse tarih düşecek, Kudüs, ecdadın mirası, imanın mihrabı, anıların Zeytin Dağı'yla simgeleşmiş, Harem-i Şerif'le mühürlenmiş ilk kıblesidir. Bu kutlu emanet kıblesizlere bırakılmayacaktır" dedi.

MHP Suşehri ilçe teşkilatından ABD’ye tepki

MHP Suşehri ilçe teşkilatından ABD’ye tepki

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber