Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 13:53 Yorum: 0

MHP Tavşanlı İlçe Teşkilatı Genel Kurulu

KÜTAHYA (AA) - MHP Tavşanlı İlçe Teşkilatı, gerçekleştirdiği genel kurulda ilçe başkanlığa Muhittin Uz seçildi.Belediye Kültür Sarayı'nda yapılan genel kurulda tek liste halinde seçimlere...

MHP Tavşanlı İlçe Teşkilatı Genel Kurulu

KÜTAHYA (AA) - MHP Tavşanlı İlçe Teşkilatı, gerçekleştirdiği genel kurulda ilçe başkanlığa Muhittin Uz seçildi.

Belediye Kültür Sarayı'nda yapılan genel kurulda tek liste halinde seçimlere giren Uz, 12 yıldır ilçe başkanlığını yürüten Akın Kaygısız'dan görevi devraldı.

Uz, seçimin ardından yaptığı konuşmada, kendisini seçen delegeye teşekkür etti.

Teşkilatta birlik ve beraberliğin olması gerektiğini belirten Uz, "Çok değerli dava arkadaşlarım şükürler olsun yalansız, haramsız ve riyasız yarım asırdır şerefli bir mazinin genç fidanları olarak alnı ak, başı dik neferleri olarak bir aradayız. İçeriden ve dışarıdan kahpece oyunlara ve tuzaklara rağmen ayaktayız. Bu yolda bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın" diye konuştu.

Kaygısız da yaptığı konuşmada, seçilen yeni yönetime başarılar dileğinde bulundu.

Kongreye, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber