Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Mart 2019 - 09:48 Yorum: 0

MHP Uzundere’de istişare toplantısı yaptı

Toplantıya, MHP İl Başkanı Naim Karataş, Prof. Dr. Serdar Sevimli, MYK Üyesi Adem Yurdigül, MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, Cumhur ittifakı Uzundere Belediye...

MHP Uzundere’de istişare toplantısı yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uzundere'de istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya, MHP İl Başkanı Naim Karataş, Prof. Dr. Serdar Sevimli, MYK Üyesi Adem Yurdigül, MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, Cumhur ittifakı Uzundere Belediye Başkan adayı Hilmi Aktoprak, MHP Uzundere İlçe Başkanı Ahmet Er, Uzundere AK Parti İlçe Başkanı Fatih Ertek, muhtar ve muhtar adayları, çevre köylerden gelen vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, İl Başkanı Naim Karataş, Cumhur ittifakının önemini vurguladı ve, "Gece gündüz demeden çalışarak inşallah Büyükşehir ve tüm ilçelerde de çok yüksek bir oy oranı ile kazanarak zillet ittifakına gereken cevabı sandıkta vereceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber