Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 11:24 Yorum: 0

MHP Ve Ülkü Ocakları İl Teşkilatları Esentepe Halkıyla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Esentepe Mahalle temsilcisi Mehmet Akif Öncel, MHP Eskişehir İl Teşkilatı, Eskişehir Ülkü Ocakları İl Teşkilatı...

MHP Ve Ülkü Ocakları İl Teşkilatları Esentepe Halkıyla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Esentepe Mahalle temsilcisi Mehmet Akif Öncel, MHP Eskişehir İl Teşkilatı, Eskişehir Ülkü Ocakları İl Teşkilatı ve mahalle halkına iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine, MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, MHP Odunpazarı eski İlçe Başkanı Serdar Ulucan ve ülkücüler katıldı. MHP İl Başkanı Oğuz Sever, iftarda yaptığı açıklamada, "İftar programlarında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Teşkilat olarak her zaman olduğu gibi Ramazan Ayında da halkla iç içe olamaya devam ediyoruz. Halkımızın talep ve sıkıntılarını dinliyor, çözümleri noktasında çaba harcıyoruz. İftar programlarında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber