Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 21 Aralık 2014 - 13:28 Yorum: 0

MHP Yalova İl Başkanı Topçular:

"Kongrelerle güçlenen partimiz, 2015 yılında yapılacak genel seçimde Yalova'da hak ettiği oyları alacaktır"

MHP Yalova İl Başkanı Topçular:

YALOVA (AA) - MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, "Kongrelerle güçlenen partimiz, 2015 yılında yapılacak genel seçimde Yalova'da hak ettiği oyları alacaktır" dedi.

Topçular, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında. ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra 18 Ocak 2015'te Yalova İl Kongresi'ni yapacaklarını bildirdi.  

Kongreler sayesinde daha güçlü ve iyi yönetimler oluşturulduğunu belirten Topçular, "Bu kongrelerde, MHP'yi iktidara taşıyacak kadrolar oluşturuluyor. Kongrelerle güçlenen partimiz, 2015 yılında yapılacak genel seçimde Yalova'da hak ettiği oyları alacaktır" diye konuştu.

Yalova'daki yerel seçimleri kazanarak belediye başkanı seçilen Vefa Salman'ı bugüne kadar hiç eleştirmediklerini ifade eden Topçular, yerel seçimin üzerinden 6 ay geçtiğini hatırlatarak, bundan sonra kentte yapılan yanlışları, Yalova'nın menfaati uğruna dile getireceklerini anlattı.

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünün Tonami Meydanı'nda yapacağı köprülü kavşak projesi kapsamında kesilen 158 ağaç nedeniyle Salman'ı eleştiren Topçular, şunları kaydetti:

"Vefa Salman, ağaç konusunda 'Yine bulsam, ağaçları keserim, biçerim' demiş. Sayın Başkan, sanırım muhalefetten çok etkileniyor, muhalefet yapanlara kızıyor. Demokrasiyi en çok savunan, bağırıp çağıran CHP'liler. Kimse kusura bakmasın, yanlışa yanlış diyeceğiz. Dörtyol'da hiçbir araştırma yapılmadan ağaçlar kesildi. Sivil toplum örgütleriyle bir araya gelinmeden 'oldu bitti'ye gelerek ağaçlar kesildi. Burası için detaylı araştırma yapılıp ve herkesin görüşü alınarak bir proje yapılmalıydı ama yapılmadı. Artık bundan sonra 'ben yaptım, oldu bitti'ye asla izin vermeyeceğiz. Yalova'nın daha güzel bir yer olması için gerekeni yapacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber