Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:37 Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı23:30 8. kattan düşen 1.5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti23:26 "Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı" coşku ile kutlandı23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi
Siyaset 25 Nisan 2018 - 13:38 Yorum: 0

MHP’ ye 11 aday adayı başvurdu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı'na erken seçim öncesi 11 ismin milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

MHP’ ye 11 aday adayı başvurdu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı'na erken seçim öncesi 11 ismin milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Kdz. Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı binasında olağan istişare toplantısı yapıldı. MHP ilçe Başkanı Rahman Demirtük'ün başkanlığında gerçekleşen toplantıya partinin önceki dönem ilçe başkanlarından İlkay Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Erken seçim öncesinde milletvekili aday adaylığı için çok yoğun bir talep olduğunu dile getiren MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, aday adaylarından bir ismi Ankara'ya göndereceklerini belirtti. Demirtürk konuşmasında, "İstişare toplantımızı yapıyoruz. Olağan genel toplantımız. Hem de partinin şu anki genel seçime gidilmesi ile ilgili vekil adaylarının müracaatları söz konusu. Parti çalışmalarının hızlanması gerektiği anlamında bir istişare toplantısı. Kadın kolları için de yeniden oluşum sağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Buradaki toplantının amacı ve içeriği, sahada neler yapılabilir? Vekillik adı altında müracaat edecek arkadaşların önlerinin açılması gerektiğini, müracaat eden sayılarının büyük manada fazla olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda Ereğli'ye hizmet edebilecek bir arkadaşımızı içinden tercih edip Ankara'ya göndermeyi düşünüyoruz" ifadelerine yer verdi.

MHP İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklama da; Echomar Hastanesi Genel Müdürü Kaya Karatepe, Anadolu Hastanesi Başhekimi Ercan Yalçın, Diş Hekimi Yusuf Konya, Esnaf Yakup Yıldırım, Esnaf Ali Yıldırım, Esnaf Mevlüt Özdemir, Esnaf Ali Toprak, Erdemir Emeklisi Cemalettin Çakır, MHP önceki dönem İlçe Başkanı İlkay Özdemir, Esnaf Abdullah Bekâr, Eczacı Umut Ocaktan'ın milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptığı bildirildi.

MHP’ ye 11 aday adayı başvurdu

MHP’ ye 11 aday adayı başvurdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber