Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Ağustos 2016 - 14:03 Yorum: 0

MHP yönetiminden Rektör Kızılay’a hayırlı olsun ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve il yönetimi İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.

MHP yönetiminden Rektör Kızılay’a hayırlı olsun ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve il yönetimi İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, İnönü Üniversitesi'nin Malatya'ya en çok katkı yapan kurumlardan biri olduğunu söyledi.

Erdem, "Bugün buraya İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne seçilen Ahmet Kızılay Hocamıza başarılar dilemek ve milletimiz ve şehrimiz ile ilgili her konuda hocamızın yanında olduğumuzu belirtmek için geldik. Allah muvaffak etsin. Üniversitemizin Malatya'ya katkısı ve yeri başka hastanesi ile her gün binlerce insana şifa dağıtıyor. Öğrencilerimize ilim öğretiyor" ifadelerini kullandı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise ziyaretten dolayı MHP il teşkilatına teşekkür ederek "Üniversitemiz 1975 yılında kuruldu. 41 yıldır köklü bir geçmişe sahip oturmuş bir kurumdur. Bizim dönemimizde de üniversitemizi bugün bulunduğu noktadan çok daha öteye bilimde sanatta eğitimde sağlıkta en ileriye götüreceğiz. Hedefimiz üniversitemize ülkemizin en iyi üniversiteler arasında ilk sırada sokmak dünyanın ilk 500 üniversitesi arasına sokmak bu hedef için yoğun çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.

MHP yönetiminden Rektör Kızılay’a hayırlı olsun ziyaret

MHP yönetiminden Rektör Kızılay’a hayırlı olsun ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber