Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 08 Mart 2015 - 00:28 Yorum: 0

MHP’de Bahçeli’ye karşı ilk aday çıktı

MHP 21. Dönem Yozgat Milletvekili Mesut Türker, MHP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı.

MHP’de Bahçeli’ye karşı ilk aday çıktı

Türker, düzenlediği basın toplantısında, artık siyasi partilerin tek kişilik müesseselere dönüştüğünü, liderliğin otoriter  ve despotik bir şekilde uygulandığını ve parti içi demokrasinin kalmadığını öne sürdü. Liyakatin, genel başkanın önünde el pençe divan durmak, ona biat etmekle belirlendiğini ileri süren Türker, körü körüne itaate ve köleleştiren zihniyete başkaldırdığını söyledi.

7 Haziran’da genel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Türker, “Milletin, Türkiye’nin bu kötü gidişatına tahammülü kalmadı” ifadesini kullandı. Türker, bu nedenle 21 Mart’ta Ankara’da gerçekleştirilecek MHP 11. Olağan Genel Kurulu’nda, genel başkan adayı olmaya karar verdiğini bildirdi. Sadece genel başkanlığına değil başbakanlığa talip olduğunu ifade eden Türker, “El ele gönül gönüle verelim, iktidara yürümeyelim, koşalım. 21 Mart’ta biz bu makus tarihi yenebiliriz. Bu görev kutsal. Türk milletinin kaderini değiştirebiliriz. Bu mesele artık benim meselem değil Türk milletinin birliği, dirliği ve geleceği meselesidir” diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber