Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

MHP'de seçim çalışmaları

MHP İl Başkanı Kaya:

MHP'de seçim çalışmaları

ANTALYA (AA) - MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, partililerden genel seçime kadar köy köy, mahalle mahalle dolaşmalarını, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmalarını istedi. 

Kaya, ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, MHP'nin genel kongresi ve 7 Haziran'da yapılacak genel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

MHP'nin Antalya'daki oy oranını yükseltmek ve genel seçimde ilde en fazla milletvekil sayısına ulaşabilmek için yoğun çaba sarf edeceklerini dile getiren Kaya, "Antalya'nın 19 ilçesi var. Her birimiz kalan üç aylık sürede günde 24 değil, 25 saat çalışacağız. Gidilmedik köy, mahalle ve sokak bırakmayacağız. Her bir vatandaşımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olarak sevinçlerine ve hüzünlerine ortak olacağız" dedi. 

Türkiye'de kutuplaşma ve ayrımcılık olduğunu iddia eden Kaya, bu durumun son bulması için MHP'nin iktidar olması gerektiğini savundu. Partililerden fedakarlık, azimli ve başarılı çalışmalar beklediklerini söyleyen Kaya, "Hep birlikte el ele vererek tek vücut halinde Antalya'da tarih yazacağız. En çok oyu alarak en fazla milletvekili çıkaracak anlayışla 7 Haziran akşamına kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız. Gayret bizden, destek Antalyalı hemşehrilerimizden. Takdir ise Cenab-ı Allah'tan olacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber