Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 14:48 Yorum: 0

MHP’den Emniyet ve Jandarmaya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, parti yönetimi ile birlikte Malatya İl Emniyet Müdür Dr. Ömer Urhal ve Malatya İl Jandarma...

MHP’den Emniyet ve Jandarmaya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, parti yönetimi ile birlikte Malatya İl Emniyet Müdür Dr. Ömer Urhal ve Malatya İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Erdem ve beraberindekiler ilk olarak Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal'ı ziyaret etti. Ziyarette, Emniyet Müdürü Urhal'a, Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ) tarafından 15 Temmuz'da düzenlenen darbe girişimine karşı gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür eden Erdem, darbe girişimini önleme sırasında ve terörle mücadelede şehit olan tüm emniyet mensupları için de Urhal'a başsağlığı diledi.

Erdem burada yaptığı konuşmada, "Terörle mücadelede ve 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütünün yaptığı darbe girişimini can siperane ve fedakarca engelleyen ve vatan uğruna şehit düşen tüm emniyet mensupları için Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah bütün şehitlerimizden razı olsun ve mekanlarını cennet eylesin. Allah Peygamberlikten sonra en yüce makamın şehitlere verdiliğini ve şehitlerin ölümsüz olduğunu bize bildiriyor. Biz onların sayesinde bu ülkede özgür bir şekilde yaşıyoruz" dedi.

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ise, ziyaretten dolayı MHP İl Başkanı Mehmet Erdem ve parti yönetimine teşekkür etti.

İl Başkanı Erdem ve beraberindekiler daha sonra Malatya İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Erdem burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterdikleri gayretlerden ötürü Albaya Şerafettin Yılmaz'a teşekkür ederek terörle mücadelede ve darbe girişimini önleme sırasında şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

MHP’den Emniyet ve Jandarmaya ziyaret

MHP’den Emniyet ve Jandarmaya ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber