Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Eylül 2017 - 10:53 Yorum: 0

MHP’den kan bağışı daveti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Yönetim Kurulu üyeleri kan bağışında bulundular ve bütün vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet...

MHP’den kan bağışı daveti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Yönetim Kurulu üyeleri kan bağışında bulundular ve bütün vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet ettiler.

MHP Kırıkkale Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projeleri kapsamın parti üyeleri ve yöneticilerinden kan vermesinde engel bulunmayanlar Kızılay'a kan bağışında bulunarak destek oldular. Kırıkkale'de Hüseyin Kâhya Parkı üzerinde bulunan Kızılay Kan Merkezi'nde kan bağışında bulunan MHP üyelerine böyle bir etkinlik düzenledikleri için Kızılay çalışanları teşekkür ettiler.

"Kan üretilemeyen bir dokudur"

Kan dokusunun tıbbın gelişmiş imkânlarına rağmen halen üretilemediğine ve tek kaynağının sağlıklı bağışçılar olduğunu dile getiren MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, "Şu an ülkemizin birçok yerinde bir ünite kana ihtiyacı olan birçok vatandaşımız olabilir. Allah kimseye hastalık vermesin. Lakin hastalıkta sağlıkta bu hayatın gerçeğidir. Biz vatandaşlara düşen devletimize ve sağlık hizmeti veren kurumlarımıza her şart altında destek vermektir. Unutulmamalı ki bizlerin sağlığı ve huzuru için mesai harcayan birçok kamu çalışanı vardır. Sorumluluk almak, duyarlı olmak ve olmayanı da yönlendirmek asli görevimiz olması lazım. Kan bağışı hem toplumsal hem kişisel açıdan çok önemlidir. Vücuttaki kan hiçbir zaman değişmez. Sürekli aynı kanı kullanırız. Eğer kan verir isek vücut yeni kan üretir. Ve bu vücut için yararlıdır. Ayrıca kan verdiğimiz kişileri düşünün. Her yıl yüzlerce insan ölüyor. Bu insanlar kan bekliyor. Kan vermek hem bizim sağlığımız hem kan bekleyen kişilerin hayatları bakımından çok önemlidir. Kan bağışı yaşam için yapılan bir armağandır ülkemizde her yıl 2 milyona yakın kan ihtiyacı vardır. Bu ihtiyaç çoğunlukla hastaların yakınlarından ve acil durumda sağlanabilmektedir. Bizler MHP İl Başkanlığı olarak ilk adımı atıyoruz. Tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını ve duyarlı vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz" dedi.

MHP’den kan bağışı daveti

MHP’den kan bağışı daveti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber