Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Haziran 2018 - 16:38 Yorum: 0

MHP’li Fendoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Adayı İnce’ye sert tepki

MHP Malatya milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "2'nci Ordu Komutanı Metin Temel'in apoletlerini sökeceğim"...

MHP’li Fendoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Adayı İnce’ye sert tepki

MHP Malatya milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "2'nci Ordu Komutanı Metin Temel'in apoletlerini sökeceğim" açıklamasına tepki göstererek, "Ben kendisini Yalova'ya kaymakam bile yapmazdım" dedi.

MHP'li Fendoğlu bir televizyonda yayınlanan "Ne Var Ne Yok" programının sunucusu Türker Akıcı'nın konuğu oldu. MHP'li aday Fendoğlu programda Türk Askerinin kendileri için peygamber ocağı olduğunu belirterek, "Başına kına sürer, öyle salarız askerliğe ama sen kalkacaksın Membic'de, Afrin'de, Kandil'de destan yazan üstelik bir 15 Temmuz'u atlatmış bir paşayı hele hele bizim Malatya'nın 2'nci ordu komutanı paşasını ben birebir de iyi tanıyorum kendisini. Son 20 yılını Güneydoğu Anadolu'da geçirmiş bir Paşamız. Apoletini sökmek için gücün yetmez. Türk milleti o paşanın arkasındadır. Olur mu öyle? Kimin paşasının apoletini söküyorsun sen? Tabi herkesin bir hayali vardır. O hayal gerçekleşirse olur. Ben İnce'nin yüksek derecede oy alıp ta, cumhurbaşkanı olacağını zannetmiyorum. Üstelik ben olsaydım devletin başında Yalova'ya kaymakam bile yapmazdım" diye konuştu.

MHP’li Fendoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Adayı İnce’ye sert tepki

MHP’li Fendoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Adayı İnce’ye sert tepki

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber