Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Nisan 2016 - 13:40 Yorum: 0

MHP’li Mehmet Ali Kaya’dan Eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Kanalboyu Caddesi’nde devam..

MHP’li Mehmet Ali Kaya’dan Eleştiri

MALATYA (İHA) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Kanalboyu Caddesi’nde devam eden çalışmaları, trafik sorununu ve Malatya Şeker Fabrikası’nın Sivas’a taşınacağı yönündeki açıklamaları eleştirdi.
MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hürriyet Parkı’nda başlatılan çevre düzenleme çalışmalarının geçen günlerde bittiğini ancak Kanalboyu Caddesi’nde devam eden çalışmaların halen bitmediğini ifade etti. Kaya, “Kaç ay oldu, neden bu çalışmalar bitmiyor? Kanalboyu’nda yeşil ağaçlar vardı, onlara ne oldu, çevre düzenlemesi yapılacaktı ama sadece kaldırım yapılıyor, çevre düzenlemesi yok, yeşil olan Kanalboyu şimdi sadece beton oldu. Malatya’da bilginizi gibi trafik sorunu halen devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, trambüsün çok güzel bir proje olduğunu, Türkiye’de sadece Malatya’da olduğunu söyledi. Ama trafik sorunu devam ediyor. Ayrıca Malatya’nın tek bir değeri kaldı o da Malatya Şeker Fabrikası, ama Malatya Şeker Fabrikası’nın Sivas’a taşınacağı yönünde bir açıklama yapıldı. Malatyalıların ve yetkililerin, Malatya Şeker Fabrikası’na sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber