Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Mart 2019 - 10:43 Yorum: 0

MHP’li Özbek’ten başaralı öğrencilere tablet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, il merkezi ve ilçelerdeki değişik okullarda okuyan başarılı 100 öğrenciye 100 adet...

MHP’li Özbek’ten başaralı öğrencilere tablet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, il merkezi ve ilçelerdeki değişik okullarda okuyan başarılı 100 öğrenciye 100 adet tablet bilgisayar hediye etti.

Kültürel ve sosyal faaliyetler yürüten MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek'in eğitime olan desteği ise devam ediyor. Başkan Özbek, Hakkari il merkezi ve ilçelerindeki değişik okullarda eğitimlerini sürdüren başarılı öğrencileri okullarında ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür'ün de eşlik ettiği Özbek, öğrencilere tablet bilgisayar dağıttı.

Çukurca ilçesini de ziyaret eden Başkan Özbek, Kaymakam Temel Ayca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ve öğretmenlerle de bir araya gelerek, buradaki başarılı öğrencilere tablet hediye etti.

Başarılı öğrencileri sevindiren Başkan Özbek'e bu örnek davranışından dolayı teşekkür eden Kaymakam Ayca, dağıtılan tablet bilgisayarların diğer öğrencilerinde daha başarılı olmalarına vesile olacağını söyledi.

Tablet bilgisayar almanın heyecanını yaşayan öğrenciler ise, bu güzel jestten dolayı MHP'li Başkan Fatih Özbek'e teşekkür ettiler.

Başkan Özbek de, il merkezi ve ilçelerde başarılı 100 öğrenciye 100 bilgisayar tablet dağıttıklarını ifade etti.

MHP’li Özbek’ten başaralı öğrencilere tablet

MHP’li Özbek’ten başaralı öğrencilere tablet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber