Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 24 Ağustos 2016 - 10:03 Yorum: 0

Mickey Mouse artık TeknoSA’da

Teknoloji zinciri TeknoSA artık Disney ürünlerine ev sahipliği yapıyor.

Mickey Mouse artık TeknoSA’da

Teknoloji zinciri TeknoSA artık Disney ürünlerine ev sahipliği yapıyor. Mağazalarının bir bölümünü Disney ürünlerine ayıran şirket, hedef kitlesini 2 yaşa kadar çekiyor. Yenilikler için 10 milyon TL yatırım yapıldı.

Yediden yetmişe herkesin sevgilisi Disney markasının hikaye ve karakterlerinin ilham verdiği Disney Collection ürünleri, Türkiye genelinde 31 ildeki 71 TeknoSA mağazasında, 100-150 metrekarelik özel alanlarda satışa sunuldu. ABD ve Meksika'dan sonra TeknoSA ile dünya genelinde girdiği üçüncü ülke Türkiye olan Disney Collection, aynı zamanda tarihinde ilk kez bir teknoloji perakendeciliği markasıyla işbirliği yapmış oldu. 100-150 metrekarelik özel alanlarda satışa sunulan Disney Collection ürünleri arasında oyuncaktan kıyafete, peluştan kırtasiyeye, kostümden ayakkabıya, 6 farklı ana kategoriden 300'ü aşkın ürün çeşidi yer alıyor.

Lansmanı takiben özel dönemlerde ve sezonluk olarak ürün çeşitliliğinin giderek zenginleşmesi planlanıyor. "Amacımız tüm ailenin zaman geçirebileceği, hep beraber eğlenebileceği en tercih edilen noktanın TeknoSA olması, biz buna aile boyu deneyim diyoruz" diye konuşan TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, "Bugün çok heyecanlıyız. Elektronik perakende sektörünün lideri TeknoSA olarak bugün yepyeni bir haberimiz daha var. Dünyanın en değerli eğlence markası The Walt Disney Company ile yaptığımız anlaşma sonrasında bugün 31 ilde 71 mağazamızda Disney Collection ürünlerini müşretilerimizin beğenisine sunuyoruz. Türkiye'de ilk kez 300'den fazla ürün çeşidini tüketicilerle buluşturan bir konsept. Peluştan mayoya, oyuncaktan kırtasiyeye, kostümden ayakkabıya kadar her şey bu çatı altında yer alıyor olacak. Bundan sonra müşterilerimiz 2 yaşından başlıyor olacak. Buradaki amacımız tüm ailenin zaman geçirebileceği, hep beraber eğlenebileceği en tercih edilen noktanın TeknoSA olması. Biz buna aile boyu deneyim diyoruz. Dolayısıyla çok heyecanlıyız. İnşallah bundan sonra minik müşterilerimizi de mağazamızda görmeyi ümit ediyoruz" dedi.

10 milyon TL yatırım, 150 kişilik ek istihdam

Tüm bu yenilikler için yapılan yatırımlara da değinen Gürcan, "10 milyon lira civarında yatırım yaptık. 150 yeni arkadaşımızı istihdam ettik. Dolayısıyla onların çocuklarla iletişim kurma eğitimlerini, ürünlerle ilgili eğitimlerini ve Disney'in felsefesiyle ilgili eğitimlerini sağladık" açıklamalarında bulundu.

İlk satışı Bülent Gürcan yaptı, dev Mickey peluşu sattı

Türkiye genelinde 31 ilde 71 TeknoSA mağazasında sevenleriyle buluşan Disney Collection ürünlerinin ilk satışını da TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan gerçekleştirdi. İstanbul İstinyePark TeknoSA mağazasının kasasına geçerek ilk müşterisini karşılayan Bülent Gürcan, dev bir Mickey peluşu ile Disney Collection ürünlerinin satışını başlatmış oldu. Lansman etkinlikleri kapsamında çocuklar, Disney'in sevilen kahramanları Mickey ve Minnie ile de TeknoSA mağazasında buluştular.

Giovanni Mastrangelo: "Disney Collection, Türkiye pazarına inancımızın bir göstergesi"

İşbirliğinden duyduğu mutluluğu dile getiren The Walt Disney Company Türkiye, İsrail, Yunanistan, Malta ve Kıbrıs Ülke Müdürü Giovanni Mastrangelo ise "The Walt Disney Company olarak hikayelerimizi farklı temas noktaları üzerinden hedef kitlelerimizle paylaşıyoruz. TeknoSA ile gerçekleştirdiğimiz Disney Collection işbirliği de Türkiye'de çocuklar ve ailelere Disney markasıyla buluşabilecekleri ve geniş yelpazeden pek çok ürünü tek bir noktada bulabilecekleri özel bir temas noktası sunması bakımından çok değerli. Türkiye'nin lider ve en yaygın teknoloji perakende şirketi TeknoSA ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği aynı zamanda, The Walt Disney Company'nin Türkiye pazarına olan inancının ve Türkiye'de daha fazla aileye ulaşmak için yeni fırsatları değerlendirdiğinin de önemli bir göstergesi" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber