Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 26 Temmuz 2014 - 14:03 Yorum: 0

Midilli Adası'na bayram tatili ilgisi

Tatil amacıyla Ayvalık'tan Midilli'ye gitmek isteyenler, Deniz Hudut Kapısı'nda yoğunluk oluşturdu

Midilli Adası'na bayram tatili ilgisi

BALIKESİR (AA) - Ramazan Bayramı tatilini Yunanistan'ın Midilli Adası'nda geçirmek isteyen vatandaşlar, Ayvalık Deniz Hudut Kapısı'nda uzun kuyruk oluşturdu. Türkiye'den yaklaşık 10 bin kişinin, bayram tatilini Midilli'de geçirmesi bekleniyor.

Ayvalık'tan ortalama bir saatlik feribot yolculuğuyla ulaşılan Midilli'ye sefer yapan bir tur firmasının sahibi Fatih Jale, AA muhabirine, adaya gidiş-dönüş ücretinin 25 avro olduğunu söyledi.

Halkın bayram tatili için Midilli'ye yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Jale, "Geçen yıl Ramazan Bayramı'nda adaya 6 bin kişi gitmişti. Bu yıl ise 10 bini bulacak" dedi.

Jale, ulaşımın kolaylığı ve yakın olması dolayısıyla adanın tatil için cazip geldiğini ifade etti.

Adanın doğal güzelliklerinin bozulmadığını, betonlaşmamış, güzel koylara sahip olduğunu vurgulayan Jale, "İnsanlar dinleniyor, eğleniyor. Fiyatlar da çok yüksek değil. Gruplarda daha ucuz oluyor, gidiş-dönüş 12 avroya kadar iniyor" ifadesini kullandı.

 

Erdal Coşkun ise bayram tatilini ailesiyle Midilli'de geçireceğini, yakın olduğu için bu adayı tercih ettiklerini bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber