Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Temmuz 2014 - 10:03 Yorum: 0

Midyat Kaymakamlığı'nca şehit yakınları ve gazilere iftar verildi

MARDİN (AA) -  Midyat Kaymakamlığı tarafından  ilçedeki şehit yakınları ve gazilere iftar verildi.Belediye Aile Bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Belediye...

Midyat Kaymakamlığı'nca şehit yakınları ve gazilere iftar verildi

MARDİN (AA) -  Midyat Kaymakamlığı tarafından  ilçedeki şehit yakınları ve gazilere iftar verildi.

Belediye Aile Bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, İlçe Emniyet Müdürü, Yakup Eker, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serhat Büyükyıldırım, daire amirleri, şehit yakınları, gazi aileleri ve engelli vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinin adından katılanlara teşekkür eden Kaymakam Oğuzhan Bingöl, şöyle konuştu:

“En büyük ve en kıymetli varlıklarımız olan, bu ülke uğruna hayatlarını korkusuzca feda eden, ülkemizde huzur, barış ve refah içinde yaşamamızı sağlayan şehitlerimiz ve gazilerimizle gurur duyuyoruz. Biz de bu mübarek Ramazan ayında şehit yakınları, gazi aileleri ve engelli vatandaşlarımızla beraber olmak istedik. Şehit ve gazilerimiz bizlere bıraktıkları bu emanetlere vatanımıza sahip çıktığı gibi bizde sahip çıkacağız. Bu duygularla Ramazan ayı’nın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ayrıca yaklaşan Kadir Gecesi ve bayramın huzur getirmesini diliyorum.” 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber