Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Ekim 2014 - 13:13 Yorum: 0

Midyat Ziraat Odası'ndan çiftçilere bilgilendirme semineri

MARDİN (AA) - Midyat Ziraat Odası'nca Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) uygulamaları, Tarımsal Eğitim ve Yayım Hizmetleri ile ilgili çiftçilere seminer verildi.Midyat Ziraat Odası Başkanı Mehmet...

Midyat Ziraat Odası'ndan çiftçilere bilgilendirme semineri

MARDİN (AA) - Midyat Ziraat Odası'nca Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) uygulamaları, Tarımsal Eğitim ve Yayım Hizmetleri ile ilgili çiftçilere seminer verildi.

Midyat Ziraat Odası Başkanı Mehmet Beşir Evsen, seminerde yaptığı konuşmada, çiftçilerin 31 Aralık'a kadar 2015 yılı ÇKS için başvuru yapabileceğini söyledi.

Çiftçilerin mağdur olmaması için son başvuru tarihine dikkat etmeleri çağrısında bulunan Evsen, başvuru halinde bir yıl içerisinde çiftçilere iki kez mazot gübre desteği verileceğini belirtti.

Midyat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde Ziraat Mühendisi Mehmet Ay ise ürünlerin uydu takip sistemiyle takip edileceğinden beyanların doğru ve düzgün verilmesi gerektiğini vurguladı.

Tarım Danışmanı Cuma Uçaş da Midyat Ziraat Odası Tarımsal Eğitim ve Yayım Hizmetini aktif olarak verip saha çalışmasını üç tarım danışmanıyla sürdürmekte olduğunu kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber