Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Ocak 2020 - 10:38 Yorum: 0

Midyat’ta zehir tacirlerine göz açtırılmıyor

Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince, durumundan şüphelenilen bir araç içerisinde yapılan...

Midyat’ta zehir tacirlerine göz açtırılmıyor

Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince, durumundan şüphelenilen bir araç içerisinde yapılan aramada, 3 şahıs üzerinden çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, şahıslar gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Midyat Narkotik ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile Mardin yolu üzerinde hareket halinde olan bir aracı durdurarak arama yaptı. Arama yapılan araç içerisinde bulunan 3 şahısın üzerinden çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yakalanan şahıslar gözaltına alındı. Ekiplerin uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber