Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Nisan 2014 - 14:43 Yorum: 0

Mihalgazi'de "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi İlçe Müftülüğü tarafından "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.Mihalgazi İlkokulu Konferans Salonu'ndaki etkinliğe katılanlara müftülük...

Mihalgazi'de 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi İlçe Müftülüğü tarafından "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Mihalgazi İlkokulu Konferans Salonu'ndaki etkinliğe katılanlara müftülük personelleri tarafından gül verildi.

Mihalgazi Kaymakamı Tahir İğde, yaptığı konuşmada, programda emeği geçenlere teşekkür ederken, "Yapılan bu etkinlikler, toplumda Peygamberimizin yüce kişiliğinin ve örnek hayatının ve aydınlatıcı rehberliğinin doğru bir şekilde anlatılmasına onun öncülük yapıyor. Birbirimize karşı samimi olmamız özümüz ve sözümüzün içimizin ve dışımızın bir olmasını her şeyden önce sağlıklı bir toplum olmanın en temel şartıdır" dedi.

Eskişehir Müftü Yardımcısı Selami Bağcı da programa katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Peygamber efendimiz her yönüyle bize örnek olmuştur. Samimiyet bir kişinin içinin ve dışının aynı olmasıdır. Söylediğiyle yaptığının birbiriyle uyumlu olmasıdır. Düşündüğüyle hayatında gösterdiği davranışın birbirine uyumlu kişinin söylediğini kalpten söylemesidir. Yaptığını kalpten yapmasıdır" diye konuştu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program, Kur'an-ı Kerim okunması ve ilahi dinletisiyle devam etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber