Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 03 Aralık 2020 - 23:13 Yorum: 0

Milan 2-0 geriden gelerek Celtic’i 4-2 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Milan, sahasında karşılaştığı Celtic'i 2-0 geriden gelerek 4-2 mağlup etti.

Milan 2-0 geriden gelerek Celtic’i 4-2 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Milan, sahasında karşılaştığı Celtic'i 2-0 geriden gelerek 4-2 mağlup etti. Milan'da milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 1 gol kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında İtalyan ekibi Milan evinde İskoç temsilcisi Celtic ile karşılaştı. Celtic 7. dakikada Tomas Rogic ve 14. dakikada Odsonne Edouard golleri ile 2-0 öne geçti. Daha sonra Milan'da Hakan Çalhanoğlu 24. dakikada attığı frikik ile farkı 1'e indirdi. İlk yarı 26. dakikada Samu Castillejo'nun golü ile 2-2 beraberlikle sona erdi. 50. dakikada Jens Hauge ve 82. dakikada da Brahim Diaz'ın golleri ile İtalyan temsilcisi sahadan 4-2 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Milan puanını 10 yaptı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Celtic ise 1 puanda kaldı.

Mücadeleye 11'de başlayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 61. dakikada yerini Brahim Diaz'a bıraktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber